Hej derhjemme.

Først tog vi toget til Vejle, hvor vi nød solen, inden vi kørte videre til Thyregod. Fra Thyregod gik vi i den stadig bagende sol frem til Kulsø spejdercenter. Her har vi fået opbygget centerets hyggeligste lejr med telte, borde og bålpladser. Sent på eftermiddagen tog nogle af juniorne en vandkamp, mens troppens piger tog en dukkert i Nedersø, som er en af de to store søer nær centeret. Signe og Lars var et smut omkring Esbjerg for at hente diverse glemte sager – bordplader og mad. Til den lidt forsinkede aftensmad fik vi (19 spejdere) fortæret 42 mexicanskepandekager med fyld.

Vi håber på gode aktiviteter i morgen, og at den stegende hede vil fortsætte.

Sommerhilsner fra solbrændte spejdere 🙂

Ps. Vi ønsker tillykke til Anders “Anden” Matthesen, Dalai Lama, 50 cent og George W Bush, som alle har fødselsdag i dag.